VINTERFESTEN 17.-23. MARS
VINTERFESTEN 17.-23. MARS
Velkommen til Vinterfesten 2025 – en hel uke med smakinger, middager, kurs og sosiale sammenkomster.

Barnas Restaurant (8-15 år)
Barnas Restaurant gir de yngste en ekte restaurantopplevelse, der de får servert en egen tre-retters meny, sitter sammen med jevnaldrende og får kjenne på hvordan det er å være gjest på en «voksen» restaurant – uten at de voksne til stede!

Operapub
Lørdag 22. mars fylles Piccadilly med storslåtte arier, lidenskapelige duetter og musikalske overraskelser når operapuben inntar byens minste scene. Med toppsolister, tett publikumskontakt og en uformell stemning blir dette en kveld der operaen kommer helt ned på bardisken.

Østers & Champagne Masterclass
Lyst til å lære mer om hva som gjør champagne og østers til en klassisk kombinasjon? Denne kvelden guider Nora Gundersen fra Palmer Group oss gjennom fire utvalgte champagner, mens Espen Moe fra Bama viser hvordan østers serveres på best mulig måte.

Champagnebrunsj med DJ Hamnes
OHMA inviterer til en pulserende brunsjfest, der boblene fylles jevnt og stemningen stiger i takt med musikken. Kjøkkenet serverer en spennende brunsjmeny, mens DJ Hamnes sørger for at ingen blir sittende stille lenge.

La Dolce Vita - Pizza & Jazz
La Dolce Vita handler om å nyte øyeblikket, og denne lørdagen skaper vi det gode liv på Bjørk med en smakfull pizzabuffé og levende musikk i restauranten.

Lokalmatmarked
Denne lørdagen samler vi noen av regionens beste produsenter til et lokalmatmarked fylt med ekte håndverk, kortreiste råvarer og gode smaker. Her kan du smake, handle og slå av en prat med folkene bak produktene – en perfekt anledning til å oppdage nye favoritter og støtte lokale matprodusenter.

Grappakurs og lansering av «Hundholmen Grappa»
Denne kvelden dykker vi inn i grappaens verden med et foredrag og smaking, der vi ser nærmere på produksjonsmetoder, råvarer og hva som skaper de ulike smakene. I tillegg markerer vi lanseringen av Hundholmen Grappa, som blir tilgjengelig for første gang denne kvelden.

Helaften med viner fra Terras Gauda
Terras Gauda har satt sitt preg på Rías Baixas med karaktersterke viner basert på Albariño og andre lokale druer. Denne kvelden kombinerer vi seks utvalgte viner med en nøye sammensatt tre-retters meny – en smakfull introduksjon til en av Spanias mest anerkjente vinprodusenter.

Byfolk på Hundholmen Brygghus
Byfolk tar med seg tradisjonell irsk folkemusikk til Hundholmen Brygghus, og du er invitert til en ettermiddag fylt med fengende reels, jigs og musikalske avstikkere.

Afterwork jazz med karibiske rytmer (UTSOLGT)
Karibiske rytmer, levende jazz og en avslappet afterwork-stemning setter tonen når Roger Johansen, Martin Högberg og Christo Stangness inntar scenen.

Skål & Snacks
Vi disker opp med smakfulle småretter på terrassen. Fra fristende canapéer, oster og oliven, til sesongens spesialiteter og andre fingermatfavoritter. Våre vinkelnere står selvfølgelig klare til å anbefale den perfekte drikken til maten.

Skreiaften (UTSOLGT)
Hvert år kommer skreien svømmende fra Barentshavet til norskekysten, og med den følger en lang tradisjon for å samle seg rundt bordet. Denne kvelden hyller vi skreien med en syvretters meny som viser både klassiske og nye måter å tilberede sesongens mest ettertraktede råvare på.

Bakekurs med Ola Berbusmel (UTSOLGT)
Lyst til å mestre kunsten å bake med surdeig? På dette kurset tar Ola Berbusmel deg gjennom hele prosessen – fra å sette deigen til å forme, heve, snitte og steke. Du lærer gode teknikker, får bake i steinovn og avslutter kvelden med både ny kunnskap og egen surdeigsstarter til videre baking hjemme.

Torsdagsdruen takeover med Spontan Vinbar
Denne torsdagen setter Oskar fra Spontan Vinbar sammen vinutvalget og tar oss med på en smaksreise gjennom musserende, hvit og rød vin. Velkommen til Torsdagsdruen - fire smaker med en rød tråd.

Gjestespill med Alex Sushi
Alex Sushi har i over 20 år vært en av Oslos mest anerkjente sushirestauranter, kjent for sitt kompromissløse fokus på kvalitet og presisjon. For første gang tar de med seg sin unike tilnærming til sushi til OHMA, hvor en spesialkomponert meny venter.

Vinsmaking med Oskar Sköld (Spontan Vinbar)
Denne kvelden tar Oskar Sköld fra Spontan Vinbar oss med på en smaking av syv viner som viser hvordan USA – og spesielt California – har beveget seg mot en mer elegant og balansert stil.

Ølsmaking med Andreas Myrvold og Erlann Eldorsen
Vi utforsker ølets verden sammen med Bådin og Hundholmens egen brygger. Vi smaker på ulike ølstiler, lærer hva som skiller dem fra hverandre, og får innsikt i hvordan råvarer og bryggeprosesser påvirker smaken.

Vinquiz med Fredrik Schön
Vinquiz med Fredrik Schön er en sosial og lærerik kveld der du og laget ditt får bryne dere på spørsmål om druer, regioner, historie og vintradisjoner. Enten du er en dreven vinentusiast eller bare liker et godt glass, er dette en quiz hvor alle kan henge med.

Sauskurs med Lars Berbusmel (UTSOLGT)
På dette kurset lærer du hvordan du lager klassiske sauser fra bunnen av – fra silkemyk béarnaise til en fyldig rødvinsreduksjon. Lars Berbusmel deler sine beste kokketriks, slik at du kan løfte matlagingen til et nytt nivå.