Tilbake til alle arrangementer

Grappakurs og lansering av «Hundholmen Grappa»

  • Hundholmen Brygghus 13 Tollbugata Bodø, Nordland, 8006 Norway (kart)

Hva skiller en god grappa fra resten? Hvordan lages den, og hva bør du se etter når du smaker?

Denne kvelden dykker vi inn i grappaens verden sammen med Alexander Bruvoll, der vi ser nærmere på produksjonsmetoder, råvarer og hva som skaper de ulike smakene. Vi lærer om produksjonsprosessen, historien og variasjonene mellom forskjellige grappaer, samtidig som vi får smake på utvalgte produkter fra Bocchino og Capovilla – to av Italias fremste produsenter.

I tillegg markerer vi lanseringen av «Hundholmen Grappa», som blir tilgjengelig for første gang denne kvelden.


Pris: 580,- per person

Begrenset antall plasser – kun 28 billetter tilgjengelig.

Forrige
Forrige
21. mars

Helaften med viner fra Terras Gauda

Neste
Neste
22. mars

Lokalmatmarked