Tilbake til alle arrangementer

Ølsmaking med Andreas Myrvold og Erlann Eldorsen

  • Hundholmen Brygghus Tollbugata 13, 8005 Bodø Bodø, Nordland, 8006 Norway (kart)

Øl er mer enn bare pils. Hva skiller en saison fra en stout? Hvordan påvirker humle, malt og gjær smaken? Denne kvelden utforsker vi ulike ølstiler og bryggeteknikker gjennom en smaking med to av byens største ølkjennere.

Andreas Myrvold fra Bådin deler historien om bryggeriet og presenterer et utvalg av deres øl, mens Erlann Eldorsen, vår egen brygger og en av pionerene innen hjemmebrygging i Norge, gir innsikt i hvordan råvarer og bryggeprosesser skaper de unike smakene vi kjenner.

Vi smaker på et utvalg øl, snakker om smakene og ser hva som skiller de ulike ølstilene.


Pris: 450,- per person

Forrige
Forrige
18. mars

Vinquiz med Fredrik Schön

Neste
Neste
19. mars

Vinsmaking med Oskar Sköld (Spontan Vinbar)