VINTERFESTEN 17.-23. MARS
VINTERFESTEN 17.-23. MARS
Velkommen til Vinterfesten 2025 – en hel uke med smakinger, middager, kurs og sosiale sammenkomster.

Østers & Champagne Masterclass
Lyst til å lære mer om hva som gjør champagne og østers til en klassisk kombinasjon? Denne kvelden guider Nora Gundersen fra Palmer Group oss gjennom fire utvalgte champagner, mens Espen Moe fra Bama viser hvordan østers serveres på best mulig måte.

Grappakurs og lansering av «Hundholmen Grappa»
Denne kvelden dykker vi inn i grappaens verden med et foredrag og smaking, der vi ser nærmere på produksjonsmetoder, råvarer og hva som skaper de ulike smakene. I tillegg markerer vi lanseringen av Hundholmen Grappa, som blir tilgjengelig for første gang denne kvelden.

Bakekurs med Ola Berbusmel (UTSOLGT)
Lyst til å mestre kunsten å bake med surdeig? På dette kurset tar Ola Berbusmel deg gjennom hele prosessen – fra å sette deigen til å forme, heve, snitte og steke. Du lærer gode teknikker, får bake i steinovn og avslutter kvelden med både ny kunnskap og egen surdeigsstarter til videre baking hjemme.

Torsdagsdruen takeover med Spontan Vinbar
Denne torsdagen setter Oskar fra Spontan Vinbar sammen vinutvalget og tar oss med på en smaksreise gjennom musserende, hvit og rød vin. Velkommen til Torsdagsdruen - fire smaker med en rød tråd.

Vinsmaking med Oskar Sköld (Spontan Vinbar)
Denne kvelden tar Oskar Sköld fra Spontan Vinbar oss med på en smaking av syv viner som viser hvordan USA – og spesielt California – har beveget seg mot en mer elegant og balansert stil.

Ølsmaking med Andreas Myrvold og Erlann Eldorsen
Vi utforsker ølets verden sammen med Bådin og Hundholmens egen brygger. Vi smaker på ulike ølstiler, lærer hva som skiller dem fra hverandre, og får innsikt i hvordan råvarer og bryggeprosesser påvirker smaken.

Sauskurs med Lars Berbusmel (UTSOLGT)
På dette kurset lærer du hvordan du lager klassiske sauser fra bunnen av – fra silkemyk béarnaise til en fyldig rødvinsreduksjon. Lars Berbusmel deler sine beste kokketriks, slik at du kan løfte matlagingen til et nytt nivå.