VINTERFESTEN 17.-23. MARS
VINTERFESTEN 17.-23. MARS
Velkommen til Vinterfesten 2025 – en hel uke med smakinger, middager, kurs og sosiale sammenkomster.

Sauskurs med Lars Berbusmel
På dette kurset lærer du hvordan du lager klassiske sauser fra bunnen av – fra silkemyk béarnaise til en fyldig rødvinsreduksjon. Lars Berbusmel deler sine beste kokketriks, slik at du kan løfte matlagingen til et nytt nivå.

Ølkurs med Bådin og Erlann Eldorsen
På dette ølkurset tar vi deg med på en smaksreise gjennom ulike ølstiler, bryggeprosesser og råvarer. En uformell kveld med gode historier og nyttig kunnskap for både nybegynnere og ølentusiaster.

Onsdagssmaking spesial med Oskar Sköld: Det nye USA
Denne kvelden tar Oskar Sköld fra Spontan Vinbar oss med på en smaking av syv viner som viser hvordan USA – og spesielt California – har beveget seg mot en mer elegant og balansert stil.

Bakekurs med Ola Berbusmel
Lyst til å mestre kunsten å bake med surdeig? På dette kurset tar Ola Berbusmel deg gjennom hele prosessen – fra å sette deigen til å forme, heve, snitte og steke. Du lærer gode teknikker, får bake i steinovn og avslutter kvelden med både ny kunnskap og egen surdeigsstarter til videre baking hjemme.

Grappakurs og lansering av «Hundholmen Grappa»
Denne kvelden dykker vi inn i grappaens verden med et foredrag og smaking, der vi ser nærmere på produksjonsmetoder, råvarer og hva som skaper de ulike smakene. I tillegg markerer vi lanseringen av Hundholmen Grappa, som blir tilgjengelig for første gang denne kvelden.

Masterclass med Palmer Champagne & Østers
Lyst til å lære mer om hva som gjør champagne og østers til en klassisk kombinasjon? Denne kvelden guider Nora Gundersen fra Palmer Group oss gjennom fire utvalgte champagner, mens Espen Moe fra Bama viser hvordan østers serveres på best mulig måte.