Skål & Snacks på Bjørk
Hver fredag fra kl 15:00-19:00 disker vi opp med smakfulle småretter på terrassen vår. Fra fristende canapéer, oster og oliven, til sesongens spesialiteter og andre fingermatfavoritter.
Torsdagsdruen: Heinrich
Hver torsdag inviterer vi til et dypdykk i et nytt tema fra vinens verden. Det kan være et land, en region, drue, produsent eller noe helt annet, alltid med en rød tråd mellom de ulike smakene.
Afterwork på OHMA
Inviter med kolleger og venner til en sosial og smakfull avslutning på uka! Asiatiske delikatesser, inspirerende samtaler, flørtende blikk og pulserende musikk til natten tar deg. Velkommen til afterwork på OHMA!
Torsdagsdruen: Champagnemetoden – mer enn bare Champagne
Metoden som brukes for å lage Champagne er ikke bare forbeholdt Champagne-regionen. Denne torsdagen smaker vi på Cava, Crémant, engelsk musserende og selvfølgelig Champagne – viner laget etter denne klassiske metoden.
Offisiell bankett - FK Gevirs Romjulsturnering
Velkommen til den offisielle banketten etter FK Gevirs romjulsturnering i Nordlandshallen!
Afterwork på OHMA
Inviter med kolleger og venner til en sosial og smakfull avslutning på uka. Asiatiske delikatesser, inspirerende samtaler, flørtende blikk og pulserende musikk til natten tar deg.
Afterwork på OHMA
Inviter med kolleger og venner til en sosial og smakfull avslutning på uka. Asiatiske delikatesser, inspirerende samtaler, flørtende blikk og pulserende musikk til natten tar deg.
Trøffelaften på Bjørk
Bli med på en eksklusiv og smakfull Trøffelaften på Bjørk torsdag 10. oktober kl 19:00, hvor vi også får besøk av den prisbelønte kokken Aleksander Vartdal.
Torsdagsdruen på txaba - Burgund
Hver torsdag inviterer vi til et dypdykk i et nytt tema fra vinens verden. Det kan være et land, en region, drue, produsent eller noe helt annet, alltid med en rød tråd mellom de ulike smakene.
Klubb Räven
Lørdag 21. september inviterer vi til en klubbkveld fylt med gode vibber, digg mat, kul musikk og fine folk på txaba.
Torsdagsdruen
Hver torsdag inviterer vi til et dypdykk i et nytt tema fra vinens verden. Det kan være et land, en region, drue, produsent eller noe helt annet, alltid med en rød tråd mellom de ulike smakene.