Frister det med asiatisk? Da er OHMA et stålsikkert valg.

Sentralt plassert ved havna og byens flotte kulturkvartal ligger OHMA. Menyen vår byr på en spennende asiatisk crossover, kombinert med gode, kortreiste råvarer.

Vår visjon er å skape en restaurant som til enhver tid leverer i form av mat, service og atmosfære. På OHMA er alle velkommen, og vi vil etter beste evne gjøre det vi kan for å imøtekomme gjesten på deres ønsker, og leve opp til deres forventninger.

Det er få tallerkener som er like delevennlige som de asiatiske! På OHMA kan du nyte en schezuansk- og japanskinspirert meny bestående av spennende småretter, hovedretter og et bredt utvalg sushi. Kombiner gjerne ulike retter fra menyen og del blant gjestene – det er en uformell og hyggelig måte å spise på, samtidig som dere vil oppleve mange ulike retter og smaker.

Meny

OHMA er lokalisert i første etasje på Radisson Blu, sentralt plassert ved havna og byens flotte kulturkvartal. Menyen hos OHMA kombinerer det beste fra det kinesiske Schezuan-kjøkkenet og det japanske. Her kan gjester velge blant en mengde småretter, hovedretter som crispy duck og Kam kon pot, samt et bredt utvalg sushi med alt fra sashimi til Californian maki. Det fokuseres det på rene smaker, og vi drar nytte av alle de fantastiske råvarene som vi finner like utenfor døren vår. Det er et privilegie for oss å være så nære naturen og havet!

Følg oss på Instagram

Besøksadresse:

Storgata 2
8002 Bodø

Kontakt:

Telefon: 75 56 46 50
E-post: post@ohma-asian.no