Velkommen til Hundholmen Brygghus og Gastropub – Bodøs største serveringssted

Hit kan du komme som du er, enten du er kledd i dress eller jeans, og nyte smakfull mat og hjemmebrygget øl. I det du entrer Hundholmens univers blir du møtt av en røff, tøff og uformell atmosfære.

Mat på fjøl på Hundholmen Brygghus
Mann på bryggeri

Våre lokaler går over to etasjer, og rommer både en bar, restaurant, pub, og sist, men ikke minst – et bryggeri.

I andre etasje er det egen bar, to shuffle boards, et selskapsrom for opp til 30 personer og et bryggeri. Her blir vårt eget øl produsert, og vår ambisjon er å kunne tilby 3-4 ulike egenproduserte ølsorter til enhver tid. I helgene har vi ofte egen DJ som sørger for å sette den riktige stemningen.

Folk og fest på Hundholmen Brygghus
Opplyst fasade på Hundholmen Brygghus

Restauranten ligger i første etasje. I restaurantdelen kan du velge blant et bredt utvalg av forretter, hovedretter og desserter fra vår à la carte-meny. For større selskap og spesielle anledninger kan vi anbefale «Smaken av Hundholmen», en 5-retters smaksmeny med det beste fra vårt kjøkken akkurat nå – etter sesong og tilgang. I puben tilbyr vi en egen meny, bestående av røffe smaker og god tradisjonsmat laget fra grunnen av. Alle våre menyer oppdateres hyppig, og inneholder alltid innslag av lokale råvarer.

Følg oss på Instagram

Besøksadresse:

Tollbugata 13
8006 Bodø

Kontakt:

Telefon: 48 50 27 27
E-post: post@hundholmenbrygghus.no