Noen anledninger fortjener spesielle omgivelser! Vi har lokaler for en hver anledning, enten du skal arrangere bryllup, konfirmasjon, julebord, møte, bursdagsfeiring, konferanse eller firmafest.

Uansett arrangement – hos oss finner du garantert et lokale som passer akkurat deg og dine gjester. De forskjellige rommene har ulike fasiliteter som gir hvert sted sine kvaliteter. Vi har egne selskaps- og møtemenyer, men kan i mange tilfeller også skreddersy en unik matopplevelse etter ønske.

Vi tar oss av alt det praktiske, fra planlegging til opprydding, slik at dere kan slappe av og nyte selskapet sammen med gjestene.

Bjørk: Selskapsrommet

Kapasitet: 16 personer

Et stilfullt selskapsrom, men samtidig lunt og trivelig. Store vinduer med utsikt over gågata. Rommet er avskjermet, og oppleves som privat. Passer for alle anledninger.

Pådekket bord, selskapsrom på Bjørk

Bjørk: Chambre

Kapasitet: 36 personer
Fasiliteter: Skjerm og lydanlegg

Innglasset chambre séparée innerst i restauranten på Bjørk. Fasiliteter som skjerm (med hev- og senkfunskjon) samt lydanlegg gjør rommet perfekt for blant annet møter og presentasjoner.

Pådekket bord, selskapsrom på Bjørk

Bjørk: Terrassen

Kapasitet: 70 personer
Fasiliteter: Lydanlegg

Terrassen på Bjørk er perfekt for større selskap. Her er det plass til både flere sittegrupper, samt langbord. Et lunt og hyggelig lokale med store vinduer som slipper inn mye naturlig lys.

Bjørk: Restauranten

Kapasitet: 80 personer
Fasiliteter: Lydanlegg

For større arrangementer kan vi lukke av hele restaurantdelen på Bjørk. Lokalet har en lun atmosfære, og plass til både flere småbord og langbord. Rommet er oversiktlig, og dermed perfekt for eksempelvis taler og musikalske innslag.

Hundholmen: Chambre séparée

Kapasitet: 32 personer
Fasiliteter: Projektor, høytalerannlegg, skjerm.

Innglasset chambre séparée i lokalets andre etasje, vegg i vegg med Hundholmens eget bryggeri. Fungerer som et kombinert møterom og selskapslokale, og passer utmerket for både bedrifter og vennelag.

Pådekket bord, selskapsrom på Hundholmen Brygghus

Hundholmen: Restauranten

Kapasitet: 60 personer
Fasiliteter: Lydanlegg 

Restaurantdelen på Hundholmen har en kapasitet på ca. 60 personer, og passer derfor bra for større arrangement og selskap. Her er det plass til flere småbord eller langbord. Lokalet har en røff, tøff og uformell atmosfære.

Ohma: Chambre séparée

Kapasitet: 12 personer
Fasiliteter: Lydanlegg, lerret og projektor. 

Innglasset chambre séparée i restauranten på Ohma. Et stilfullt selskapsrom som passer utmerket til alle anledninger.

Ohma: Gamle del

Kapasitet: 100 personer
Fasiliteter: Lydanlegg (lerret og projektor kan lånes internt i konsernet)

For store arrangementer og selskaper kan vi anbefale gammel delen på Ohma, som har en kapasitet på rundt 100 personer. Et stilfullt og avlukket lokale med egen inngang og varm atmosfære.

Ohma: Restauranten

Kapasitet: 240 personer
Fasiliteter: Lydanlegg (lerret og projektor kan lånes internt i konsernet)

For større arrangement og selskap kan vi stenge av hele restauranten på Ohma, som har en kapasitet på rundt 240 personer. Et stilfullt lokale med asiatisk preg og varm atmosfære.

Brødrene Berbusmel: Kafeen

Kapasitet: 50 personer
Fasiliteter: Projektor, lerret, lydanlegg

Lokalene ligger sentralt til på Bodø Torg, i gangavstand til Stormen Konserthus, Glasshuset og ellers utelivet i Bodø sentrum. Makskapasitet på sittende gjester cirka 50, men kan gjøres koselig for selskap ned til 10-15 stk. Perfekt til barnedåp, konfirmasjon, bursdager og lignende anledninger.

Larsen Mat & Vinbar: Langbordet

Kapasitet: 12 personer 

Langbordet på Larsen Mat & Vinbar passer perfekt for mindre selskaper som ønsker privat middag. Langbordet befinner seg avgrenset fra resten av restauranten, og oppleves som intimt og hyggelig.

Sportsbaren

Kapasitet: 120 personer
Fasiliteter: Skjermer (23 stk), projektor (3 stk), lydanlegg, miksebord, mikrofon, scene, shuffleboard, dart

Sportsbaren egner seg perfekt til arrangementer som kick-off, firmafest, bursdager, mottakelser, premierefester, møter, debatter, workshops og konserter. Lokalet kan leies i sin helhet, men er også inndelt i tre ulike «soner» som kan leies hver for seg.

Skal du arrangere noe for bedriften eller teamet ditt? Les mer om Sportsbarens bedriftspakker her!