Bli en del av Favn-familien

Interesserer du deg for god mat og drikke? Er du menneskekjær, og finner glede i å skape bra opplevelser for andre? Liker du å samarbeide for å nå felles mål? Da har du allerede mye av det som trengs for å jobbe hos oss.

Favn Servering står for driften av syv ulike restauranter, kafeer og puber i Bodø sentrum. Stedene er på mange måter svært forskjellige; alle har de sitt eget konsept, sin egen atmosfære og sjel, og sine unike spesialiteter. Felles for alle er at de drives av mennesker med en lidenskap for gode opplevelser – i form av mat og drikke, service og atmosfære, fellesskap og arbeidsmiljø. Vi vokser, fornyer og utvikler oss stadig, og er alltid på utkikk etter dyktige medarbeidere som kan være med å løfte oss videre.

Servitør på Bjørk

For oss i Favn det er viktig å skape en arbeidsplass hvor de ansatte er stolte over det de leverer, at de trives, samt at de ønsker å prestere hele veien mot våre felles mål. Mulighetene for rotasjon, karriereutvikling og å “fylle timene sine” gjør oss til en attraktiv arbeidsgiver for mange. Kommer du tilflyttende, kan vi være behjelpelig med å finne boplass.

Ingen stillinger som passer for deg? Vi er alltid på jakt etter flinke folk, så ikke nøl med å sende oss en åpen søknad til post@favnservering.no