Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Vi kan dele informasjon om hvordan du bruker våre sider med våre utvalgte annonsører og analytikere, slik at vi kan levere relevant og personlig annonsering. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på «godta», samtykker du i bruken av slike teknologier.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

OHMA´s Winemakers Dinner med Malvirá

juni 13 @ 19:00 - 22:00

Endelig dags før ny Winemakers Dinner på Ohma – og denne gangen med Italienske Malvirá 🇮🇹 Tirsdag 13. Juni inviterer vi til en lærerik og smakfull kveld med Malvirá sine nydelige viner og en 4-retters meny laget av våre dyktige kokker!

Roero stod lenge i skyggen av sine mer berømte naboer Barolo og Barbaresco, men nå har vinene fra denne regionen for fullt greid å etablere seg som gode og ikke minst rimeligere alternativer til høyt renommerte viner fra både Roeros naboregioner i sør og andre anerkjente vinregioner.

I den forbindelse har Malvirà vært et viktig ansikt utad. Etter at brødrene Roberto og Massimo Damonte overtok vinhuset etter sin far Giuseppe i 1974 har de jobbet beinhardt for å øke kvaliteten, og i dag er hele eiendommen økologisk sertifisert.

Navnet Malvirà betyr «dårlig vendt» og var opprinnelig kallenavnet på Damonte-familiens hus, hvor gårdsplassen vender mot nord (i stedet for mot sør, som ellers er vanlig). Vinhuset fikk tildelt samme navn som familiehjemmet, men som kontrast til det «uheldige» navnet har vinene blitt utstyrt med kunstferdige etiketter med symboler fra lykkebringende tarotkort.

Mer om Malvirà og Roberto’s familiebedrift: www.malvira.com og @malvirawinery på Instagram!

Høres dette spennende ut?🤩 Sikre deg en plass her!

Velkommen til oss 💛

Pris: 1295,-

Detaljer

Dato:
juni 13
Tid
19:00 - 22:00
Kategori for Arrangement:
Arrangement Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://ohma.hoopla.no/sales/event/3648271714

Arrangør

OHMA

Sted

OHMA
Storgata 2
Bodø, Norge
+ Google-kart
Telefon:
75 56 46 50