Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Vi kan dele informasjon om hvordan du bruker våre sider med våre utvalgte annonsører og analytikere, slik at vi kan levere relevant og personlig annonsering. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på «godta», samtykker du i bruken av slike teknologier.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette event har allerede funnet sted.

Fotballquiz på Sportsbaren

desember 2 @ 18:00 - 20:00

Sesongens tredje fotballquiz går av stabelen torsdag 2. desember klokka 18:00! Grunnen til den tidlige quiz-starten er at det er en viss storkamp litt seinere på kvelden, og vi ønsker å være ferdige i god tid til den. Hvorfor ikke gjøre det til en helaften?

Quizen følger det samme, kjente formatet fra de to siste årene, med spørsmål om aktuelle og totalt uaktuelle temaer, i tillegg til utfyllingsoppgaver og bildeoppgaver. Det kåres en vinner for hver quiz, samt en sammenlagtvinner for høsten 2021 – begge deler med premiering. I tillegg til dette vil det loddes/trekkes ut premier i løpet av sesongen. Ettersom vi ikke fikk arrangert noen quiz i november pga. andre arrangementer og Glimt-relaterte begivenheter, blir dette siste quiz før jul. Derfor strekker vi også sammenlagtkonkurransen til januar, slik at en vinner blir kåra på grunnlag av fire runder.

Quizen koster 50,- per deltaker. Dere kan være inntil fem personer på laget. For påmelding sender dere en e-post til post@sportsbarenbodo.no. Oppgi lagnavn og navn på kontaktperson ved påmelding.
Husk, som alltid: Ingen quiz, ingen kos!

Detaljer

Dato:
desember 2
Tid
18:00 - 20:00
Kategori for Arrangement:

Sted

Sportsbaren
Storgata 4A
Bodø, Norge
+ Google-kart
Telefon:
75 53 30 00