Personvern og informasjonskapsler

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Vi kan dele informasjon om hvordan du bruker våre sider med våre utvalgte annonsører og analytikere, slik at vi kan levere relevant og personlig annonsering. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på «godta», samtykker du i bruken av slike teknologier.

Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Afterwork på Sportsbaren – Pridefest!

juni 9 @ 20:00 - juni 10 @ 02:00

🌈 Velkommen til Pride-afterwork på Sportsbaren i samarbeid med Bodø Prideweek! 🌈
Vi er glade for å kunngjøre at vi arrangerer en spesiell Pride-afterwork, og vi inviterer deg til å bli med oss for en kveld full av glede, fellesskap og fantastisk stemning – i sikre omgivelser!

🎧 DJ Frk.Ruud vil sørge for å lage den perfekte atmosfæren med fantastisk musikk fra kl. 20:00 og utover. Så gjør deg klar til å danse og ha det gøy!

🍔 Og det er ikke alt – for å gjøre denne kvelden enda bedre, gir vi deg 20% på all mat! Nyt vårt deilige utvalg av retter mens du hygger deg med vennene dine og feirer mangfoldet og kjærligheten.
Så ta med vennene dine og bli med oss ​​for en uforglemmelig kveld fylt med god musikk, god mat og kjærlighet i luften! Vi håper å se deg på Sportsbaren for vår Pride-afterwork.
💜🧡❤️🌈

20% rabatt på all mat
DJ Frk.Ruud sørger for musikken
Støtt Bodø Prideweek og feire mangfoldet
Ta med vennene dine og spre kjærlighet!

Sted

Sportsbaren
Storgata 4A
Bodø, Norge
+ Google-kart
Telefon:
75 53 30 00