Favn servering er Bodøs ledende restaurantaktør, og har byens største fagmiljø innenfor mat og drikke.

Favn Servering står for driften av syv ulike restauranter, kafeer og puber i Bodø sentrum. Stedene er på mange måter svært forskjellige; alle har de sitt eget konsept, sin egen atmosfære og sjel, og sine unike spesialiteter. Felles for alle er at de drives av mennesker med en lidenskap for gode opplevelser – i form av mat og drikke, service og atmosfære, fellesskap og arbeidsmiljø.

Vi i Favn har utviklet og etablert flere vellykkede serveringssteder opp gjennom årene, hvor alle er godt profilerte, veldig populære, og for mange ett førstevalg når de skal ut å hygge seg. Vi har rene restauranter med ulik profil, sportsbar, små barer, større barer og ett håndverksbakeri i vårt utvalg av gode serveringssteder. Vi serverer støtt og stadig opera og annen kultur, av svært høy internasjonal klasse, fra byens minste scene. Vi brygger vårt eget øl, lager pastaen selv, serverer italienske pizza fra vedfyrt ovn, og har gjennom femten år solgt enorme mengder av tørrfisk. Grillet og servert, på akkurat samme måte, til tusenvis av gjester, både lokale og tilreisende. Ja til og med leverandøren i Lofoten, er fortsatt den samme. Ulike lokale råvarer, fra lokale produsenter, får mer og mer plass i våre menyer.

Vi har opp gjennom årene levert utallige catering oppdrag, både store og små, samt vært en stabil og god samarbeidspartner til flere av byens festivaler. Vi kan rett og slett levere noe til de aller fleste formål, nærmest uansett hva våre gjester måtte ønske. Felles for alle våre steder, for alt vi holder på med, er ett kontinuerlig arbeid med å utvikle oss: stedene, konseptene og selvsagt – våre mange flinke medarbeidere.

Vi i Favn servering er ikke redd for å gi ansvar og lederroller til unge mennesker, og mange har bygget sin CV hos oss. Flere av våre steder er godkjente lærebedrifter, og vi har til enhver tid lærlinger hos oss. Slik har det alltid vært, slik er det fortsatt. Noen forlater oss etter en stund, mange er med lenge, og noen både ønsker og kan ende opp som partnere sammen med oss. Mulighetene er mange!

All administrasjon foretas internt, herunder regnskap og lønn, og administrasjonen er en god støttespiller for våre ledere rundt om. Vi har god kunnskap om drift og oppfølging av driften, og kan tilby mye kunnskap og opplæring om dette, for de som ønsker og trenger det. Vi har god økonomi og solide eiere, samt lange- og gode relasjoner til banker, utleiere og andre som vi har med å gjøre i vårt arbeid.

Vi er som eiere lokalt forankret i Bodø, er tett på alle våre virksomheter, er levende opptatt av byens gode utvikling, og prøver også med våre serveringssteder og være ett positivt lite bidrag i så måte. Vi sysselsetter mange mennesker, en stor del av dette yngre arbeidstakere, og bidrar med lokale investeringer og verdiskaping, år etter år. Vi samarbeider med, og sponser både idretten og kulturen, store som små aktører. Alt til glede for lokalsamfunnet vi selv lever og bor i. Det skal vi fortsette med, i mange år til.