Informasjon vedrørende covid-19
FAVN Servering følger NHO reiselivs bransjeveileder for håndtering av smitteverntiltak ved norske serveringsbedrifter. Bransjeveiledningen tar utgangspunkt i de tre bærende pilarene for smittevern som Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet har basert sine veiledere på: god hygiene, redusert kontakthyppighet mellom personer og isolasjon/karantene for syke personer.
For våre ansatte gjelder følgende rutiner:
- Alle ansatte skal ha grundig opplæring i gjeldende smittevernrutiner.
- Alle ansatte skal vaske hendene grundig når de kommer på jobb. I tillegg skal det foretas hyppig bruk av håndsprit gjennom dagen.
- Det skal foretas hyppig renhold av felles berøringspunkter som dørhåndtak, toaletter og trappegelender.
- Ansatte som har symptomer på covid-19 skal holde seg hjemme.
Vi ber alle våre gjester om å ta hensyn til følgende tiltak:
- Alle gjester oppfordres til å registrere sitt besøk, enten digitalt via QR-kode, eller ved og oppgi informasjon til hovmester/servitør.
- Vent på hovmester for å bli henvist til bord. Ved eventuell kø, ber vi om å holde 1 meter avstand til neste gruppe.
- Alle gjester bes om å sprite hender når de kommer inn i restauranten.
- Alle bord skal ha minimum 1 meter avstand til neste bord/gruppe.
- All servering foregår på bordene.
- Hold deg hjemme hvis du er syk/i karantene.
